• Pandekager:
  • 3 æg
  • 2 dl skummetmælk/kærnemælk
  • 60 g havregryn (ca. 1 dl)
  • 80 g hvedemel (ca. 11/4 dl)
  • 1/2 tsk fint salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk margarine/smør

  • Tilbehør:
  • 1/2 frisk ananas (ca. 210 g)
  • 1/2 dl ahornsirup

Amerikanske havregrynspandekager. Elsker du amerikanske pandekager, men synes de skal være lidt sundere – så du kan ‘tillade’ dig og spise lidt flere og tiere? Så får du her opskriften på amerikanske havregrynspandekager, som er en lækker opskrift på gode amerikanske pandekager der er ideelle til brunch.

Fremgangsmåde:

  1. Del æggene og pisk æggeblommer sammen med mælken.
  2. Bland havregryn, hvedemel, salt, bagepuler og sukker i en skål.
  3. Pisk æggehviderne stive og vend dem i mælkeblandingen skiftevis med melblandingen.
  4. Til hver pandekage skal der bruges ca. 1/2 dl pandekagedej. Alt efter pandes størrelse hældes 2-4 klatter ud på panden.
  5. Bag de amerikanske havregrynspandekager ved svag varme i ca. 6 minutter i alt. Vend dem af og til.

Server dine amerikanske havregrynspandekager med med udskåren ananas og lækker ahornsirup. Opskriften på disse lækre amerikanske pandekager kan bruges til både brunch og mellemmåltid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/5 (5 votes cast)

Amerikanske havregrynspandekager, 4.4 out of 5 based on 5 ratings