Aurion er et mølleri, som har sin base i Hjørring i det nordlige Jylland. Aurion blev grundlagt i år 1974 hvor den første sæk med Aurion mel blev produceret. Aurion har siden da foarbejdet biodynamiske og økologiske råvarer. Det er bl.a. Aurion, som introducerede spelt på det danske marked tilbage i år 1992.

Aurion står bag den velkendte og populære serie af Aurion mel, men herunder producerer det danske mølleri også Aurion brød, Aurion mysli, Aurion frugtpålæg, Aurion grød samt Aurion chokolade.

Aurion mel til pandekager i stedet for hvedemel.

Aurion mel har mange fordele, som en normal hvedemel ikke kan tilbyde. Mel fra Aurion produceres helt uden tilsætningsstoffer og er allerede her et skridt foran mange af de industrielle melprodukter, som er og finde i supermarkederne. Aurion mel produceres udelukkende med de allerbedste råvarer og dine pandekager vil med garanti blive sunde og lækre.

Alt i alt er de ekstra kroner, som en god pose Aurion mel nu engang koster, givet utroligt godt ud. De fleste vælger en klassisk hvedemel når der skal bages f.eks. pandekager. Gør pandekagerne lidt anderledes og brug en af de mange forskellige varianter af Aurion mel.

Anvender man Aurion mel til pandekager vil hele familiens sundhed øges og udbyttet er pandekager med sundhed i højsæde, mæthed og en fantastisk smag.

Vælg Aurion mel næste gang du skal bage pandekager. Du får dermed nogle af de fineste og bedste råvarer til pandekager eller traditionel bagning. Aurion mel produceres i Danmark af det nordjyske bageri Aurion. Aurion mel er økologisk / biodynamisk kvalitet, og de mange forskellige varianter af Aurion mel vil helt sikkert inspirere dig til, at kaste dig ud i sund bagning af pandekager og andet lækkert.

Aurion mel. Fordele ved og vælge Aurion mel til pandekager er bl.a.

… at kunne udelukke tilsætningsstoffer
… at kunne vælge de allerbedste råvarer
… at kunne tilpasse mængden af fuldkorn og kerner
… at kunne spise og servere det mest muligt friske brød
… at kunne langtidshæve og bage brødet, lige når man har brug for det

Aurion mel kan købes online og i helsebutikker. Skriv nedenfor hvor du plejer og købe Aurion mel!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (8 votes cast)

Aurion mel. Brug Aurion mel til pandekager., 5.0 out of 5 based on 8 ratings