• 1 l mælk
  • 6 dl glutenfri mel (heraf gerne en andel majsmel)
  • 5 æg
  • 4 spsk. smeltet margarine
  • 2 tsk. salt
  • Flødeis

Glutenfri pandekager. Det er faktisk ikke specielt svært og lave glutenfri pandekager. Det kræver sådan set blot, at man anvender glutenfri mel i stedet for en traditionel hvedemel. Det er mindst ligeså hurtigt og bage glutenfri pandekager. Se fremgangsmåden nedenfor og server glutenfri pandekager indenfor kort tid.

Fremgangsmåde:

  1. Bland mel og salt i en skål. Du kan med fordel tage en del af den glutenfri mel og udskifte med en majsmel. Majsmel vil give pandekagerne en flot kulør.
  2. Tilsæt halvdelen af mælken under omrøring og pisk indtil klumperne i pandekagedejen er elimineret.
  3. Tilsæt den sidste halvdel af mælken samt æggene. Lad pandekagedejen hvilke i ca. 30 minutter inden du begynder og bage pandekagerne.
  4. Smelt halvdelen af margarinen på en stegepande, og vend forsigtigt margarinen i dejen. Lad den evt. afkøle lidt inden du tilsætter den.
  5. Steg de glutenfri pandekager på normalvis og sikrer dig løbende, at der er nok fedtstof på panden så de ikke brænder unødvendigt på.

Server dine glutenfri pandekager med lidt kold is, syltetøj eller hvilket fyld du måtte foretrække. Glutenfri pandekager smager også helt fantastisk!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (8 votes cast)

Glutenfri pandekager, 3.5 out of 5 based on 8 ratings