• 2 1/2 dl sødmælk
  • 4 æg
  • 5 dl mel
  • 3 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • Revet skal af 1 økologisk appelsin
  • 1/2 dl sukker
  • 225 g Ren Rå Marcipan
  • 175 g smør
  • Smør eller margarine til stegning

Hurra amerikanske pandekager. Er du til marcipan og lækre tykke amerikanske pandekager er denne pandekageopskrift absolut uundgåelig. Opskriften her kombinerer det bedste – med det bedste!

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg og sukker sammen til en jævn masse.
  2. Under omrøring tilsættes smeltet smør, mælk og den revne appelsinskal.
  3. Riv den rå marcipan på et rivejern og tilsæt den under omrøring. Rør i pandekagedejen til den jævnes.
  4. Slutteligt tilsættes mel, vaniljesukker og bagepulver. Rør indtil pandekagedejen er jævn og uden ’store’ klumper.
  5. Forvarmen en pande og tilsæt lidt fedtstod. Brug ca. 1 spsk. pandekagedej pr .pandekage. Vend pandekagen når den er gylden.

Hurra amerikanske pandekager bliver bedst hvis du anvender en god rå marcipan. Odense Marcipan har noget af den bedste marcipan! Du kan selvfølgelig også servere dine hurra amerikanske pandekager med friske frugter og bær, chokoladesauce, syltetøj, vaniljeis eller måske en  hjemmelavet sirup.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (5 votes cast)

Hurra amerikanske pandekager, 4.8 out of 5 based on 5 ratings