Kategori:  Alt om pandekager

Forside » Arkiv efter kategori "Alt om pandekager"

Forslag til pandekage tilbehør

Skrevet i Alt om pandekager den 9. april 2012 0 kommentarer

Forslag til pandekage tilbehør. Mulighederne er uendelige og du kan servere lige præcis den form for pandekage tilbehør, til dine lune og lækre pandekager, som du måtte ønske…. Læs mere »

Kom fedtstof i dejen istedet for på panden

Skrevet i Alt om pandekager den 22. marts 2012 0 kommentarer

Kom fedtstof i dejen istedet for på panden. Det er jo egentligt forholdsvis simpelt tip, men det gør automatisk, at forbruget af smør sættes ned og man får… Læs mere »

Tips til den perfekte pandekage II

Skrevet i Alt om pandekager den 21. marts 2012 0 kommentarer

Tips til den perfekte pandekage II. Hvad enten du er til amerikanske pandekager eller klassiske pandekager får du her et par tips, som med garanti kan anvendes til… Læs mere »

Usunde pandekager til sunde pandekager?

Skrevet i Alt om pandekager den 20. marts 2012 0 kommentarer

Usunde pandekager til sunde pandekager? Det er faktisk ikke en umulig opgave! Ønsker man og spare lidt på kalorierne i sine pandekager, men trænger man alligevel til lidt lækkert,… Læs mere »

Pandekagedagen. Alt om Pandekagedagen!

Skrevet i Alt om pandekager den 18. marts 2012 0 kommentarer

Pandekagedagen. Har du hørt om denne dag? Tirsdagen efter fastelavn er i mange lande kendt, som værende den årlige dag hvor pandekager bages og nydes verden over. Denne… Læs mere »

“Pandekage” på alverdens sprog

Skrevet i Alt om pandekager den 18. marts 2012 1 kommentar

“Pandekage” på andre sprog. Kært barn har mange navne og pandekager er absolut ingen undtagelse i denne sammenhæng. Vi ved alle hvad en pandekage er, men ved du… Læs mere »

Sådan får du ekstra bløde pandekager

Skrevet i Alt om pandekager den 17. marts 2012 0 kommentarer

Sådan får du ekstra bløde pandekager. Men pandekager er da allerede bløde?! Ja, og nej. Pandekager – hvad enten den et normale pandekager eller måske amerikanske pandekager –… Læs mere »

Pandekager og hviletid

Skrevet i Alt om pandekager den 16. marts 2012 0 kommentarer

Pandekager og hviletid. Ofte er det i sidste øjeblik, at man beslutter sig for og lave pandekager til enten dessert eller som lækkert et mellemmåltid. Pandekager smager selvfølgelig… Læs mere »

Tips til den perfekte pandekage

Skrevet i Alt om pandekager den 15. marts 2012 12 kommentarer

Tips til den perfekte pandekage. Hvad enten du skal lave en god stak amerikanske pandekager eller en stak lækre almindelige pandekager er der et par tips, som er universale… Læs mere »

Alt om pandekager