Kategori:  Pandekager

Forside » Arkiv efter kategori "Pandekager"

Chai latte og pandekager

Skrevet i Pandekager den 8. december 2014 0 kommentarer

Vinden blæser og det er lidt koldt udenfor. Man har mest lyst til blot, at gemme sig under dynen og tænde op for Netflix. Efter lidt tid opdager man,… Læs mere »

Farmors gode pandekager

Skrevet i Pandekager den 12. august 2014 0 kommentarer

Her får du opskriften på Farmors gode pandekager. De har bare lige lidt ekstra smag, som gør denne opskrift på pandekager ekstra god! Opskriften er simpel og de… Læs mere »

Pandekager med æbler og kanel

Skrevet i Pandekager den 7. juli 2012 0 kommentarer

Pandekager med æbler og kanel. Lyder ingredienser som starten på en god gammeldags æblekage er du ikke helt forkert på den. Pandekager med friske æbler og kanel smager… Læs mere »

Pandekager med kanel og banan

Skrevet i Pandekager den 7. maj 2012 0 kommentarer

Pandekager med kanel og banan. Dette er en lækker opskrift på pandekager, som er virkelig gode. De mangler hverken smag eller konsistens, tiltrods for at de er rent… Læs mere »

Pandekager med citronsoufflé

Skrevet i Pandekager den 20. april 2012 0 kommentarer

Pandekager med citronsoufflé. Opskriften er frisk og lækker. Den passer perfekt til en sommerdag i solen hvor man ønsker et friskt mellemmåltid. Citronsoufflé er lækkert pandekage tilbehør, som… Læs mere »

Pandekager med gratineret rabarberkompot

Skrevet i Pandekager den 16. april 2012 0 kommentarer

Pandekager med gratineret rabarberkompot. Frisk og lækker opskrift på en klassisk omgang pandekager med lækkert pandekage tilbehør. Er du vil med pandekager skal denne opskrift absolut afprøves! Pandekager… Læs mere »

Sprøde pandekager med øl og vanilje

Skrevet i Pandekager den 14. april 2012 1 kommentar

Sprøde pandekager med øl og vanilje. Du får her en klassisk opskrift på pandekager med øl, som smager helt utroligt lækkert. Ved og tilsætte øl i pandekagedejen opnår… Læs mere »

Pandekager med vaniljeis, ristet kokos, ahornsirup og lime

Skrevet i Pandekager den 12. april 2012 0 kommentarer

Pandekager med vaniljeis, ristet kokos, ahornsirup og lime. Denne opskrift er absolut fantastisk og en ren gourmet-oplevelse. Der skal lidt ekstra ingredienser til og skabe disse lækre pandekager… Læs mere »

Pandekager med kokosvand og vanilje

Skrevet i Pandekager den 9. april 2012 0 kommentarer

Pandekager med kokosvand og vanilje. Pandekager kender vi, som værende den usunde spise man helst ikke skal have for meget af. Ved og udbytte nogen af ingredienserne med… Læs mere »

Crépes Suzette. Opskriften over dem alle!

Skrevet i Pandekager den 8. april 2012 0 kommentarer

Crépes Suzette. Opskriften over dem alle! Opskriften her er absolut helt fantastisk. Hvad enten du har smagt crépes suzette i Frankrig eller du selv tidligere har forsøgt dig med… Læs mere »

Pandekager


Pandekager er kort sagt en blanding imellem en kage og et brød. Dertil siger navnet pande-kage vist det hele. Det er jo en ’kage på panden’. Gode pandekager består hovedsageligt af mel, æg og mælk – hvilket gør netop pandekager til en utrolig proteinrig spise. Pandekager er i Danmark mest kendt for værende en dessert, men i andre dele af verdenen, kan en varierende variant af pandekagen, ligeså være en forret eller hovedret.

Pandekager med sukker, is og andet godt.
Pandekager spises ofte med noget sødt og også her er der mange forskellige måder, traditioner og muligheder. Det klassiske ’fyld’ i pandekager er for de fleste blot sukker og syltetøj. Men har du også afprøvet banan, Nutella, flydende chokolade, sirup, forskellige syltetøjs varianter, is, smør, forskellig frisk frugt, knust Daim eller Smarties, æblemos osv.

Pandekager smager lækkert og fantastisk uanset hvad du tilfører af fyld. Ovenstående liste med forslag til fyld er blot et lille udvalg af mulighederne du har for fyld til dine lækre pandekager.

Opskrifter på gode pandekager finder du her.
Pandekager kan laves på mange forskellige måder ifht. ingredienser og selv de mindste variationer gør forskellen på den gode, bedre og bedste pandekage opskrift. Der findes et utal af forskellige pandekage opskrifter og vi har her på gode-pandekager.dk lavet en samling af de absolut bedste pandekage opskrifter.

Så hvad enten du er på udkig efter en pandekage opskrift på dessertpandekager, madpandekager, mexicanske pandekager, små pandekager, amerikanske pandekager eller en helt tredje vil du her på gode-pandekager.dk kunne finde opskriften du leder efter!