• 350 g hvedemel
  • 2 spsk. brun farin
  • 1 ½ tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. kanel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 5 ½ dl sojamælk
  • 1 most banan

Pandekager med kanel og banan. Dette er en lækker opskrift på pandekager, som er virkelig gode. De mangler hverken smag eller konsistens, tiltrods for at de er rent vegetabilske.

Fremgangsmåde:

  1. Bland de tørre ingredienser godt. Tilsæt derefter sojamælk og banan. Pisk dejen til den er fri for klumper.
  2. Bag pandekagerne på hver side på en pande, til de er lysebrune.
  3. Spises med syltetøj og sukker eller ahornsirup.

Ønsker du lidt ekstra smag kan der eventuelt tilsætte en spiseske lakridspulver. Lidt af sojamælken kan også skiftes ud med kokosvand. Denne opskrift på pandekager er utrolig lækker og et friskt pust til sommerdagene i solen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.1/5 (9 votes cast)

Pandekager med kanel og banan, 4.1 out of 5 based on 9 ratings