• 6 æg
  • 4 spsk mel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • Kokosvand

Pandekager med kokosvand og vanilje. Pandekager kender vi, som værende den usunde spise man helst ikke skal have for meget af. Ved og udbytte nogen af ingredienserne med sundere vil man opnå en lækker og god pandekage, som man kan tillade sig og spise lidt flere af end normalt.

Denne opskrift på lækre pandekager har fået skiftet mælk og vand ud med kokosvand. Kokosvand indeholder 15 gange mere kalium end almindelig sportsdrikke. Kokosvand indeholder vigtige elektrolytter såsom; magnesium, fosfor, calcium og natrium. Kokosvand  indeholder hverken fedt eller kolesterol. En god kokosvand såsom f.eks. Cocowell har en rund og sød smag.

Fremgangsmåde:

  1. Bland æg, mel, vaniljesukker og sukker i en skål. Pisk pandekagedejen.
  2. Under omrøring tilsættes kokosvand indtil konsistensen er ‘god’. Pisk herefter pandekagedejen indtil eventuelle klumper er udjævnet.
  3. Bag pandekagerne på en varm pande med lidt smør.

Pandekager med kokosvand og vanilje er en anderledes, men lækker opskrift på en stak gode pandekager. Ønsker man lidt ekstra smag kan man evt. udskifte melet med økologisk Aurion mel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)

Pandekager med kokosvand og vanilje, 5.0 out of 5 based on 6 ratings