• 1 tsk sukker
  • 1/4 tsk salt
  • 125 g hvedemel
  • 2 dl øl
  • 1 1/4 dl mælk
  • 4 æg
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk vanilje

Sprøde pandekager med øl og vanilje. Du får her en klassisk opskrift på pandekager med øl, som smager helt utroligt lækkert. Ved og tilsætte øl i pandekagedejen opnår man en sprødere pandekage.

Fremgangsmåde:

  1. De tørre ingredienser røres til en jævning med øl og mælk.
  2. Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 min.
  3. Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
  4. Bag pandekagerne i smør, og servér dem med syltetøj eller æblemos.

Server ‘sprøde pandekager med øl og vanilje‘ lune og med pandekage tilbehør efter eget valg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.1/5 (31 votes cast)

Sprøde pandekager med øl og vanilje, 3.1 out of 5 based on 31 ratings